haaaaa... cumel kot

mood : eppy
status : hilang dia dalam hati aku...
chocolatez word : heeee ta buleyh belarrhhh derrhh


Beribu bintang dilangit

Kini menghilang

Meraba aku dalam kelam
Rembulan mengambang
Kini makin suram
Pudar ilhamku tanpa arah

..................

Sedetik wajahmu muncul

Dalam diam
Ada kerdipan ada sinar
Itukah bintang atau rembulan
Terima kasih kuucapkan
...................
Izinkan kumencuri bayangan wajahmu
Izinkan ku mencuri khayalan denganmu
Maafkanlah oh...
Andai lagu ini
Mengganggu ruangan hidupmu
Kau senyumlah oh...
Sekadar memori
Kita di arena ini
Kau ilhamku
Kau ilhamku
:thankz FAIZ.. heee kelaka laa petik gitar entah pape jerh!!! but cumel derhhhh :)

heee.. thankz Aizhh... ♥ u + i = ????

MEGAT MUHAMMAD FAIZ :)


mood : ceria sngat meyh!!!
status : tidur yg sempurna!
chocolatez word : sumpah semangat aku pulih semula!!!!


Asslammualaikum end ellow guy'z...
Ermm.. nangis mcm na giler pun belom tentu someone tuh buleyh pulihkan luke dihati aku nieyh!!!! SUMPAH aku ta buleyh tidur da pukul 2 lebih nieyh... but aku eppy sngt derh!!! ta penah rase spcial mcm nieyh wooaww... mcm mimpi tapi belom tidur lagi.. >,< heee.. tady aku rase mcm na giler sekejap coz frash dengan someone tuh!!!!! makan dalam tuh dgn kata kata dia,,, sampai bila aku buleyh sabar? end pertahankan kesalahan dia???bibir niey da lame ta senyum mcm dulu... ada nyew Aizh betul betul buad aku eppy!!!

heeee :)[MAN BAI-KAU ILHAMKU] lagu niey yg Aizh nyanyi untuk liya kan???? walaupun ta berape na sedap but Aizh pandai petik gitar... thankz okeyh bagi semangat untuk liya!!!!!!! NO MEN NO CRY!!! okey! cayyyahh laa... hanya satu malam Aizh berjaye pulihkan semangt aku... mcm mcm Aizh buad supayah aku kembali ketawe sepeti dulu :D heeee eppy sngt meyh... ape yg Aizh ckp buad aku sedar ta semua yg aku na tuh buleyh aku dapat dgn sekelip mate... aku da bngun dari mimipi ngeri yg menakotkan!!!! huuu... ta twu mcm mne na ckap lagi... but aku ta buleyh luarkan semua nyew kat Aizh aku sendiri pelik kenape aku ta buleyh bersuare macam Aizh... setiap ape yg Aizh ckp buad aku terdiam end berfikir betul kew??? mcm mne aku twu someone tuh shayang aku??? waahhh sakit derh soalan yg diajukan kt aku!!! AMEK KAU!!! terbaik laaaa...

Aku ta perlu seksa diri aku tuk shayang someone tuh!!!!!!! buad ape aku shayang dia but dia persoalkan semua tuh???? senang sangt kata kata maaf dihembuskan... aku rase mcm ta dew makne ape ape pun maaf dia tuh!!!! ta payah tacing tacing sangt laa... Do not cry anymore because him.. him did not immediately appreciate the feeling you!you is enough punishment for him self you! please stop all this!!!!!!!!!!!!!!! 


dalam hati niey mcm mcm aku rase!!! perasaan yg langsung ta dipeduli
sakit yg aku rase cukup laa setakat niey.
aku da give up
aku ta buleyh tipu diri aku sendiri untuk tengok kau eppy but aku
menangis? itu yg aku sedar.. aku asyik menangis kerna ini?
aku ta sekuat kau.. yg ta hargai perasaan aku!
cube cube laa paham!

cuba laaaa kalau berani...

mood : sediyh sediyh saja.. but chill sudah..
status : sentiasa sabar tuh yg pnting!!!!
chocolatez word : kenape harus bergini?????




Asslammualaikum end ellow guy'z...
hhAAArrr~ bangun pagi rmbut bagaikn kepale singga.. waaahh cantek kot.. selamat pagi dunia???? penad nyew rase badan issshhh ta buad pape pun penat.. ape seyh kesian sngt kt aku nieyh!!!! ermmm BTW da dua hari ta g schola.. ta dew paper end mlas nk adap muke muke yg sengal tuh!!! haiiissh lame nyew ta tulis blog rindu derh kt blog cumil aku nieyh.. egt an semalam na menaip but ta dew mood laaa.. :( huh~ 


Ermmhh... 4.45 awal nyew aku bngun ari nieyh.. sebenar nyew tuh bukan time aku bangun tdur but satu information yg buab aku ta buleyh sambung tdur.. heeee melampau an!!!!!! last last minit bru nk cancel,, sapew ta sakit hati????? isshh berangin pagi pagi.. huuuurrm da la ta gune d pikir lgi.. aku redha saja na buad macm mne an ! ! ! ! ! sabar sabar sabar... heeeee !!!! aku twu aku buleyh...


mirul??? KENAPE KAMU BERSIKAP mcm tuh???? sudah laaa ta pyh nk caring caring sgt laaa!!! aku ta berape suke laaa... kau takan berubah! percaya laa cakap aku.. baik kau hntikan sume nyew!!!!!!

thankz you ALLAH !!! !!!

mood : sedng melanda satu fenomena yg luar biase..
status : kenape harus bergini dear??
chocolatez work : please jgn marah leeya mcm tuh lagi..


Asslammualaikum end ellow guy'z....
Errmmm.. aku ta snggup d herdik mcm tuh lagi... please laaa!!!!! aku cube tuk buang perasaan yg bukan bukan!! tapi makin aku cube makin lain yg jadi.. perasaan takot tuh rase lain sngt aku ta patut takot dengn dia.. but aku ta twu laa nk ckp ape aku rase semue nieyh satu pengajaran tuk aku.. yela aku mane penah kne herdik mcm tuh?????? isshhh harap sngat aku kuat !!!!!

Jeng jeng jeng!!!!! aku da twu sapew izh tuh... >,< waahh lu tipu wa meyh lu manyak langsi sama wa.. siap laa lu  take care ea.. but jangan terlalu berharap sngt ea! aku masih dia punya! aku shayng dia dan mungkin menduakan dia.. soO SORRY okeyh! aku satu!!!! ta buleyh berbagi... aku ta twu apew laa yg korng pikir about aku.. smpai jatuh hati laaa jatuh tngge laaa isshhh da da laa tuh...!! aku ada mizie!!

Haissshh... aku sedih sangat sekarang! please laaa

kuang kuang kuang ~.~

mood : moody sajerh coz hari yg ta berape baik!
status : sedang mengelamun
chocolatez worh : sakit itu sementara!!!!! btul ta?


Asslammualaikum end elloww guy'z!!!!!
herrrhhhh,,, AKU SAKIT HATI ! serius nieyh ta main main tau.. jangan laa buad buad ta twu ukeyh!!! arrgghh teruk betul laaaa.. ari niey ari yg special buad para guru sedunia!! i love you all.... BTW bukan tuh yg aku nk story kt cniey... Haiisshh makin tension aku sekarng sakit kepale makin bertambh tambah.. knpe laa aku rase sedih sngt skarng nieyh semue nyew serba ta kena... aku bhusan laaa ada membe mcm ta gune!!!!!!!!! ta buleyh pakai cm good good jerh! opzz aku ta hingin nk amek twu pasal kau!!! pmpuan? i hate you!

OooAarhh~ penad nyew aku pikir relationship niey! ape nk jadi aku pun ta twu tingtong kepale niey! emm.. orng kate mmg susah nk jmpe orng yg setia but orng tuh da ada utk aku! aku twu dia sngat setia! tapi knpe aku rase ta berape selesa dgn dia sekrng! aku rase betul betul kehilangan dia yg dulu! sakit hati niey bile pendam semue nyew! herrrww cube laa jadi macam dia ta rase ape ape pun.. sometime aku pkr dia niey ta derh perasaan kew? ishh melampau kan??? ta baik pkr mcm tuh >,< heeeeee.. but setiap kali start text! aku emo sngt! end selalu rase aku niey macam babydoll????? barang mainan entah laa ta twu nk ckap ape??

SIAPA IZH???? semalam time nak tido aku dapat satu panggilan daripada someone yg aku ta kenal...? lain aku tnggu lain yg call aku issshhh ta buleyh belaarrh!!! tutur kate nyew sngt lmbut bahsa nyew sangt baik.. sperti pandai menawan hati wanita.. heeeheee apew seyhhh! poin dia numbe aku ade dalam hp bru dia!!! bhahahahaha... ape laaa.. ta pham aku! harap kau ta menipu yeaarrhhh!!!

Opzzh ape sudah jadi???

mood : bhusan meyh!!!
status : sedang berahsia.. heeeee papa soorryy tau!!!
chocolatez work : aku janji pada mu takan menduakan mu!!!


Asslammualaikum end elloow guy'z..
heeee.. online ta bg twu en.mizie Ooopzz soO sorry papa!!! sebab papa g test lsen... good luck key papa do the best tau.. mmmuuoooaahhhhx.. miss you gler :D!!!!! BTW aku tgh bace novel yg betajuk 'kau yang satu' sangt mendalam makne nyew!!! bhusan ari niey ta twu nk buad ape??? nk tgk tv hujan laa pulak!!! nk jmpe en.mizie but dye sedang busy end aku pun ta laaa shat sngt!! so stay kt rumah sajerh laaa.. hurrmmmm ! ! ! ! !

Aku da lame ta kua dgn bf tershayunk aku.. ble time da tibe kte jumpe laa tuh jerh yg dye buleyh ckp .. issshhh... ape pun aku ta kisah sngt coz kami sedang cube perbetulkan keadaan end stabelkan perasaan!!! cheeewaaahh.. ble ble pun aku ta kisah jnjy jmpe!!! tpy?????? entah laaa ta twu nk ckp derhh.. semalam en.mizie ade ckp sham nak jumpe aku .. agak agak kenape erk??? mybe sbb kami pernah bercerai seketi.. hahahaha .. ape pun ta buleyh... mereka mesti nak ada issshhh sebuk laaaaa....

En.mizie... ada sesuatu yg sedng berlaku tpi ta berani bersuare tenteng itu.. confrm kamu marah!! so, saye utuskan biarla waktu yg menentukan!!! Ya ALLAH mudahkan segala urusan aku d dunia niey! amin.. satu lagu yg menceritakan perasaan aku 'ROMANTIC' ADA BAND!!!! aku hnye bisa diam.!!. you bukan yg pertame tapi you yang terakhir!!! tuh yg leeya jnji... thankz so much asmizi =,=! bby mintak maaf

Leeya shayang papa Gjie..

mood : menahan kesakitan...
status : hak milik kekal... so fuuny laaaarhh
chocolatez word : ta nk yg lain dah!!!!



 Asslamualaikum end ellooow guy'z!!!!!!
ALHAMDULILAH segala nyew berjalan seprti yg aku inginkan.. thankz sngt derhh..
!tiada lagi setela dia!
bunyi nyew memng mnyakitkan okeyh! but ta semua pham aku hnye insan yg tertntu sajerh
aku rase apa yg aku nk kali niey mutamat takan ada lagi selepas dia!
aku sorry sngt kt SHA end MIRUL aku bukan nk meracun pkiran kamu bedua aku cume berkata yg benar
aku ta punye rase yg same seperti kamu aku ta buleyh menyayngi kamu!
sayang aku hnye pada dia!!!

wlaupun bagi kamu..dia telah merosak segale nyew sampai aku rela menangis daripada riang tertawe
bagi aku tuh hnye laa sementara sajerh.. mane ada bumi yg tak ditimpa hujan???
hnye tuh jerh yg aku nk jelaskan pada kamu berdua
aku hrap korng pham 
aku haye
syg dia

HAPPY MOTHER'Z DAY!!!!!!

mood : ta twu nk ckap mcm mane !
status : dalam hati ada cinta...
chocolatez word : shayunk mummy sangat sangat.. muuuaahhhzzxxx 


Asslammualiakum end eloow guy'z....
story has utk mummy leeya!!!!
: She can deal with stress and carry heavy burdens. She smiles when she feels like screaming and she sings when she feels like crying.She when she's happy and lughs when she's afraid. Her love  is unconditional. There's only one thing wrong with her, she forgets what she's worth! HAPPY MOTHER'Z DAY..
leeya shayang mummy sangat!!!! adew satu jerh dalm dunia niey mummy mcm tuh... PUAN JUNAIDAH i love you so much... thankz sbb jadi saya seorng ank yg sempurna segalanye...

aku ta percaya????

mood : resah gelisah!!!!!
status : biar la rahsia...
chocolatez word : shayang bukan mainan babe!


TA SEMESTINYA KITA DAPAT MEMILIKI APA YANG DIPILIH OLEH HATI
KITA SENDIRI DAN TA SEMESTINYAYANG BUKAN PILIHAN HATI KITA ITU 
TA BAIK UNTUK KITA.


Asslammualaikum end ellooww guy'z.. 
aku langsung ta menyesal..!!!! teruskan kan kowng berdua mmg pandai main peranan masing masing!!! SOFIA END GJIE kne sngt la tuh.. jgn sngke air yg tenang ta adew buaye!!!!
rase nyew ade yg berbohong antare gjie dgn sofia.. tpi biar laarh kepastian yg membuktikan nyew.. mcm bodoh jerh kan!!! aku ta pham betul!!! ape seyh???? aku ta abis pkir.. tuh kew gjie yg selame niey aku kenal????? ermm.. ada yg ta kne niey......

FAZ!!!!! betul ckp kau.. 'belum tentu dye pkir pasal aku end membazir air mate aku nangis ble teringatkan dye!!!' so, kenyataan nyew mmg betul dye bersukeria dgn gf bru dye end dgn sekelip mate dye buleyh lupekan aku.. then sekarang mcm ta besalah ble aku tnye psal bende tuh???? okeyh fine.. mmg punce dari aku!!! tpi aku ta mcm tuh.. sebab aku ta buleyh nk buad apew ta dewh dye!!! bukan ta dewh boy yg nk gnti tmpt dye.. cume aku yg ta buleyh trme durng tuh!!!
MIA sayh ''kau tolak sume nyew kat laut bgus laa tuh end jgn menyesal klau ape yg kau nk ta dpat lepas niey!!!!!" oowwhh tidakk.. aku menangis lagi..

Sakit rase nyew ble ta dew kejujuran end derita nyew ble sangkaan ituh benar!!!! aku menangis end dye bermesraan berdua.. it'z okeyh aku mmg ta buleyh terme sume niey!!!! sngt kejam!! terima kasih yer EN.Gjie!!!!!!!

TIADA YANG AKU HARAPKAN DALAM HIDUP NIEY MELAINKAN HIDUP BAHAGIA BERSAME INSAN YANG AKU SAYANG HINGGA KEW AKHIR HAYAT!!! BUT,,KEHIDUPAN MEMANG TIDAK PERNAH SEPI DENGAN MASALAH END TIDAK PERNAH SUNYI DENGAN CABARAN!!!! ANTARA MEMORI DAN HARAPAN YANG MANA JADI PILIHAN??? ANTARA DIKASIHI DAN MENCINTAI YANG MANA HARUS DICARI????

leeyasmizie kembali ceria!!!!!!




demam teruk+exam+kaki kne balut seminggu+study mcm gler=tension!

mood : sngt sedih meyh dokter ckp jgn byk bergerak...
status : heeee.. sapew yg uff HP?????
chocolatez word : ta sangke jatuh mase latihan!!! kaki ku cedera!! ooOhh tidak sgt sakit...


Asslamualaikum end ellow guy'z... minggu niey sngt ta best lerrhhh.. aku ta buleyh 4cus study coz aku demam nasib baik derh mummy... buleyh la die jage aku... sakit sakit pun kne jawab exam tau sangt ta larat... wlaupun ta sehat aku yg degil niey asyk lantak air sejuk sajarh... biar laa apew nk jadi pun ta dew sapewh yg care ann!!!!! so,, chill sajarh laaa... 
end redha ukeyh!!!

Aku ta puas hati betul napew laa aku buleyh jatuh mase latihn semalam... niey semue sbb ta perasan.. waahhh... sakit sngt rase nyew.!!! mummy tlong :'(
ta pasal pasal kaki aku kne balut dgn bende keras niey... sush laa aku nk jalan... ape pun ta buleyh!!! tension tension!!! ermm... semue pun ta buleyh... mummy tuh asyk mra mra psal kaki niey bukn na tolng ank permpuan die niey...
ta na makan!!! ta na ta na ta na ta na !!!!!!


Exam kali niey aku ta twu laaa..
asyk igt gjie jerh nasib baik ta tulis kt paper tuh semue name die...
 btul btul gler aku sekarang...
but napew aku pikir orng yg ta pkir ann aku???? y? y? y?
walaupn aku masih ta buleyh terime ape yg da jdy antre aku dgn gjie..
but semue tuh buad aku tertekan skrng...
aku buat niey buat tuh alwyz teringt kt die..
ari ari aku mntak dkat ALLAH klau die bukan yg terbaik utk aku hapuskan laa
ingatan aku drpd meningati die n hntikan laa kesedihan aku niey..
so.?? aku ta twu laa..
Hurrrmmmm......... aku kne hentam ckup ckup dgn mia..
 mia pun na ta na jerh ckp dgn aku.. semue sbb aku clash dgn gjie..
waaahhh... semue nk voikod aku..
aku da cube yg terbaik laaa babe tpy mcm niey jgak ape lagi aku nk buad???
aku btul btul give up sekarang!!!
aku da ta kisah ape pun !
yg pnting aku???


apew pun ta boleh!!!!

mood : santai sajarh but dalam hati ta sapewh twu meyh!!!!
status : wahhh.... bace la buku jangan bersedih sampai habis end HAYATI larh!!!!
chocolatez word : semua yg kite miliki hanye larh pinjaman end satu hari nanti kite kne pulangkn semule.. itu larh adat orng meninjam... btul ta??


Asslamualaikum end ellooww guy'z... to day i'm very tired... huuurrmm,, sebenaye ta buad apew pun cume study  end study.. tuh pun mcm main sajarh.. coz byk bende lain yg aku nk buad yg aku pkr end mcm mcm larhh.. buad aku rase tertekan.. yelarh kan dlu derh mizie yg evry day amek twu pasal aku.. setiap mase aku kne twu ape die buad.. tpy sekrg sume nyew dah ta same.. aku harap aku kuat end buleyh teruskn wlaupn tanpe die.. but ? ? ? ? ? ? ? blom sure aku buleyh! coz banyak sngat kenangan yg aku teringat.. end setiap kali aku teringt confrm aku nangis mcm nk gler.. bru ckap da mengalir dgn sendri.. SUMPAH aku ta buleyh!!!!! aku ta twu nk buad apew ta derh die.. HP on tpy mcm ta on terbiar mcm tuh jerh!!!! KENAPE AKU KNE RASE SUME NIEY?? AKU SHAYANG MIZIE.. aku ta nk kehilangan buad kali kedua =.='.. tolng larhh sport aku!!!!!!!!!! 

Memng rase lain ta derh die.. lain sngat!!! setiap kali aku terbangun or terjage dari tdor aku yg lne bnde yg petame aku akn buad ialah check HP!!!! KECIAN KAN!!! padahal aku twu tuh ta mungkin!!!!! tpy ta twu larhh mmg aku mcm tuh skrng niey... tunggu end tunggu ape yg akn datng pade aku... aku pun itu aku akn terme kecuali love daripada orng lain!!!! jangn berjanji klau ta buleyh tunaikan.. tuh yg aku ckp end tuh jugak yg aku buad.. ape sudah jadi? ape lagi lepas niey?? 

Aku da ta berape sedih coz skrng tgh exam.. byk bnde nk masuk otak.. slow slow aku bce buku JANGAN BERSEDIH yg aku pinjam dari ibu angkat aku.. aku harap sangat ALLAH kuatkan semngat aku kembali...

Leeya Akan Tunggu MIZIE!!!! utk tebus sume slah leeya!

mood : masih dalam dilema!!!!
status : sabar end aku akan terus sabar!!!
chocolatez word : shayang dia bukan terpakse!!!


Assalamualaikum end ellooww guy'z..
aku da nekad aku nak tunggu mizie smpai bile bile.. end klau betul aku da ta dewh jdoh dgn die aku suroh mummy jerh carik an laky utk aku.. urmmm... aku yakin aku buleyh sbar.. inshaAllah!!!!!
aku harap sngat aku buleyh hadapi semua niey!!!
thankz for everythng yg sport aku end bg nasihad kt aku..
aku memng sedih gler gler ending bulan april sngat meyakitkan
aku ta nk ia berulang lagi lepas nieyh..
please sngt!!

leeyaAsmizie??? mungkin kewh buleyh bersatu kembali????

leeya shayang mizie sebenarnya!
lebih dari semuanya!

rindu same gjie!

rindu same gjie!

rindu same gjie!

rindu same gjie!


rindu same gjie!

rindu same gjie!

rindu same gjie!

rindu same gjie!

rindu same gjie!

aKu tA bUleyh tEriMa!!!!!! AKU SHAYUNK MIZIE ♥ ♥ ♥

mood : ta twu na buad pewh lagi.. sabar end sabar!!!
status : perlu gjie!!!
chocolatez word : aku ta rela perpisahan niey!!!! ooOhh tidak!


Asslammualaikum end elloooww guy'z...
aku ta blh terime laa.. aku shayg die sebenarnyew!
tpy napew jadi mcm nie???
semua nyew da laen sejak sejak ta dew die.. 2 3 arie niey aku langsung ta mamam nasi 
lantak cokolat sjarh.. mane buleyh jadi cm niey..
addduuuuuuwwhhh
ape na buad meyh tersangat sedih end ta sudah sudah menangis pasal inie..
ape la aku niey napew bdoh sangat ta hargai die yg da susah payah utk aku
 end buad pew sajerh utk aku...
aku rase bersalah sangat same mizie..
aku twu die shayg aku lagi tpy cume ????? ape aku ta twu!!
aku da try call end text die tpy owg laen blas sume tuh...
ape pun aku tetap tunggu ASMIZI...
aku na tebus balik sume slah yg aku da buad same die..
chill chill die aku twu die byk simpan dalam
tuh yg aku plek knape die mcm tuh?
mungkin na jage hati end persaan aku..
tpy aku??
OooOooHHhh TiDAaaak!!
ape aku da buad?
aku terase KEHILANGAN sangat!!!
please maafkan leeya..

Aku siNgLe kErr sEkarng!!!!!!

mood : tersangat kecewa.. sedih bercampur geram, ta puas hati, kecik hati..end mcm mcm lgi!! yg sudah tuh sudah laaarrhh....
status : aku kinie sendri... mcm burung baru dilepaskan dari sangkar...
chocolatez word : leeya ta menyesal kenal mizie.. leeya sngat shayngkan dia sbenarnyew...


Assalammualaikum end ellooww guy'z....
aku terima dgn iklas perpisahan niey... end inie satu pengajaran utk aku makin tbar end makin kuat berdiri sendiri...gagal nyew relationship niey ta bermakne aku gagal buad selamenye... hope aku trus chill dgn ape pun dugaan lepas niey... aku so sorry sngat dgn mizie aku da hancurkan semua anggan anggan dia... tpu laa klau aku ta rase pewh yg dia rase... but aku ta perlu story biar la tersimpan dalam hati nie... 

Aku shayg dia sbenarnye... aku ta sangke sume niey buleyh terjady aku telalu emo... but ta perlu dgr ckap owg!!!! yakin dgn diri sendiri tuh yg penting... aku twu kate kate tizzy tuh sangat berbise buad dia... aku pkr balik sume tuh... knpe dia beruba automatik???? knpe die ta yakin yg die buleyh jady yg terbaik!!!! ape pun aku redhaa!!!!!!!

KITA HARUS TABAR DAN BERSEDIA
CEKAL HADAPI KEMUNGKINAN YG TIBA.. KADANGKALA YG BERLAKU DI LUAR KEMAHUAN KAU DAN AKU.. ANDAINYA CITA CITA TIDAK KESAMPAIAN IKAT MURNI TERPUTUS DIPERTENGAHAN JGN
DISESALKAN...

wahai sang pecinta....
indah bila bersama....
bahagia bila berkata2....
gembira melayari cinta berdua....
tersenyum bila kata2 indah bermain d bibir yg merekah bercahaya....
hati merindu pada si dia....
wahai pecinta semua....
jujurlah kamu seadanya....
jgnlah d biarkn cinta2 suci mereka di dusta....
dgn permainan duniamu yg penuh dgn cerita....
sambutlah syg mereka dgn lapang dadanya....
bahagialah kamu bersama pasanganmu semua....
bersama,bersatu,bergembira,jua merasai nikmatnya bercinta....
hanya doa ku pohonkan buat semua pecinta di dunia...
agar cintamu setia tulus dari jiwa....
bukan sandaran untuk mengisi masa....
tetapi peneman hingga ke syurga....

Dalam hati ini ada nama mu..... =,='

mood : mlas nk gdoh gdoh dgn en.mizie!!!!!
status : aku tidak mahu give up!!! perlu ada tolak ansur dalam perhubungan.. tpi ini?????
chocolatez word : sentiasa ingat ALLAH... leeyasmizie jgn berhnti di tengah jalan! apa pun terjadi janji tetap janji... wlaupun derita m'datng...


Asslammualaikum and elloww guy'z...
AKU CUME INGIN KAU TAHU AKU RINDU SETENGAH MATI KEPADA MU!!!!!
aku asyik teringat arwah... air mate terus mngalir end setiap kali aku ingat dia ade jerh yg ta kne antare aku dgn en.mizie... sebenar nyew en.mizie ta boleh terime ape yg aku rase tpi ta ade kejujuran!!!! kenape???kenape???kenape??? ape slah aku??? slah kew aku rndukan orng yg da ta ade??? aku ingt ape yg arwah cakap "maafkan aku setulus hati mu syg,,,kepergian diri ku  itu bukan keinginan ku terima saja!!!!!"end arwah ta bg aku nangis wlaupun setitis air mate aku bg dia tuh satu doa sbb dia buad aku menangis... ta dew yg sperti arwah!!! aku nk arwah sentiase dekat dgn aku!!!!!!!! aku bukan ta nk kew pusare arwah tpi hnye tangisan aku yg kedngran jlas... aku ta nk mcm tuh... aku ta nk nngis lagi dpn arwah... biar aku nangis sekarng ta pewh!!!

ASMIZI... kau ta patot jlez!!! aku sayang kau... aku cube suke dgn ape yg kau suke!!!! tpi makin aku cube kau makin ta pham aku.!!! tuh yg aku nmpak... aku nk selalu dgn kau!!!! aku nk terima ape pun kekurngan kau!!! aku takn minta ape ape pun dari kau... kau memng caring tpi kau ta rase ape yg aku rase!!!! aku ta twu knpew relationship kte mcm nie!!! selalu dew yg ta kne.. selalu dew slah phm antare kite... bukan sbab MIA aku perthankan hubungn kite... sebab janji????? janji yg sampai mati akn bertrusan!!!! aku terkilan sngat!!!!!!!! sakit hati aku dgn kau... adew kau pkir??? kau nk twu ta??? dlm byk byk bf yg pena aku kenal kau sorng yg buad aku mcm nieyh!!!!!! aku takan bersuare lagi.. ckup kali nieyg end aku nk diam sampai kau yg bersuare!!!!!!!!!!!!! thnakz for everythng!!! aku hargai ape yg kau cube buad utk aku!!!!!!

walau ape pun yg terjadi kite kne redha !! !!

mood : aku tersangat strezzz dewrhhh...
status : semakin dekat mereka menghampiri aku???
chocolatez word : leeya ta berahsia dengan EN.MIZIE pleaze la pham... diam tuh lebih baik dari bersuare....



Asslammualaikum and aalloorwhh guy'z...
i'm soO SORRYYY :( aku online ta bagi twu  en.mizie... bcoz aku dgr ckap dia jgn topup!!!so ta adew la text tok dia!! aku ta twu dia tgh buad apew sekarng , mybe tgh tdo kot.. hope en.mizie ta lambat bgun tok g kerja ari nieyh... ermmm.... ari nieyh sume nyewh bad!!!!! pagipagi lagi da kne mrah mane ta bad sume nyewh!!!!!! tpy dgn ade nyew cegu ZAMRI yg bg ceramah kt aku and my memberz... aku rase nk ubah sume nyew jadi lebih baik.. INSHAALLAH... ape pun so far so good kesedihan tersmbunyi dlm kecerian yg emma and dinie cube buad tok menghiburkan aku... hehehehehe :D korng memng giler dewhh... thankz tau kylaa antaa bie balek!!!! a'fa jgn la mcm tuh lagi lain kali ckp dgn bie ukeyh!!!!! shayunk korng sume 


SUMPAH aku rase mcm nak nangis kne marah dgn en.mizie pagi tdi.!!!! sume fb punye pasal... ta sia sia kne mrah teruk teruk... nasib laaa kn nk buad mcm mne lagi... redha sudah... ape yg terjadi ade hikmah nyewh... aku cube tuk terime ape yg dia ckap pagi tdi and jadikan pengajaran tuk aku supaye ta la manjerh sngat!!!!! aku pham perasaan dia sebab tuh laaa aku diam jerh ble suarakan ape yg dia ta puas hati... diam bukan buad buad ta dengar... tpy tande hormat!!!!!!!!! aku memang ta mampu ckp pape!!! sikit pun aku ta nk membantah dia!!!!
aku twu dia tersangat sakit hati ble bace sume tuh... salah aku jugak ta delete bende yg da lepas ta pasal pasal  jadi bahan :'( !!!! kesian kesian kesian.......


dah lame ta menaip!!!!!! leeya ta ada mase!

mood: penad penad penad... latihan owhh latihan....
status: makin hari makin shayang btul ta pa????



Asslamualaikum and elloww guyz....
firzt i'm very tired lorrhhh... minggu aku bz gler dgn latihan sampai ta smpat smpat nk melayan member mengiler aku and bf aku mybe lorrhhh... isshh isshhh kecian mereke... exspcialy bf aku hahahaha :) terpakse laaa nk buad macam mane lagi kn kn kn kn???? errmm.. aku harap aku sbar and teruskan latihan wlaupun da agak gelap yerrrhh muke nieyh... chill sudah...
Aku juzt na bg twu... kt sesape yg dah rase diri dia da terlebih lebih baguz tuh teruskan laaa yeeerrhh!!! GTH... G.L tau.. aku malas na amek port pasal bende bodoh nieyh lantak kau laaa pompuan... aku bukan buad buad ta suke tpy aku memang ta suke pun!!!!!! hahahahah g mam ukeyh and jangan tnye aku knpe or na pure pure baik dengan aku... da la~ bertmbah meluwad twu ta???? muke cari perhatian (=,=)macam kau memng ta gune jadi kawan aku.... g mam ukeyh!!!


                                                            .........................................

-19-04-2011-
special day'z okeyh!! >,< 
dah bulan empat rupe nyewh ta perasan pulak aku!!!! yela kan dah mcm mcm jadi sampai aku ta sedar mase belalu... sweeeeettt jerhhh... ta sangka gler derrwh dah empat bulan aku dgn mizie... wahh..wahh.. ALLAH jerh yg twu eppy nyew aku dgn keadaan skrng nieyh... tpu laa an klau aku ckp aku ta jlez,,mrah,, or pape jelaa an yg menyakitkan hati mizie tpi mizie tetap chill and think simple... and sayz APE PUN YG JADI LEPAS NIEYH DON'T SAYZ CLASH!!!!!!! gadoh mcm mane pun jgn mintak putus tau... heheeeheeehehhee chumeelll dewrhhh... buad aku betambah loving same dia meyhhh... ALHAMDULILAH... thankz papa mizie and sume yg sport relationship kami inieyh <3...

epy epy epy :)

mood : hiyhiyhiyhiy tersngat eppy same pa!!!!
status : biar rndu jngan bhusan . . .


Asslamualaikum and elloow... 
yyurszzz!!! on9 ta bg twu en.mizie nieyh hehehehe >,< .... opzz! sOo sory ukeyh...
Arie nieyh aku terase bahagia sangt ALHAMDULILAH... homewrk sume da ciap... chill dgn sume maslah yg aku sendiri ta twu ble nk stel... aku bersyukur ade en.mizie yg alwyz dgr story aku n cbe utk pham life aku... seronok derh!!! :) makin chumel jerh relationship nieyh.. patut larh rmai yg jlez hakhakhakhak B-) ta baik tau mcm tuh +,+  errmmm.. tdy tebawak hp kew sekolah hehehe... giler kalangkabut aku nk silent  seblom en.mizie text... kat kelas tension derrhhh coz menahan sakit perut.. cegu su da senyum lain mcm jerh!!!! addooiiiyy kantoi sudhhh.... hihihihi... huhuhu... balek schol tnggu pakcik cm sengal jerh... tambah lgi tension da la ta sbar nk balek umah!!!! smpai umah rlax smpai kew petng.. text same en.mizie wahwahwah...epy epy epy!!!! en.mizie??? tolong igt pesanan itu ukeyh!!! love you more more n more dear!!!!!1

hurmm.. nk twu ta.?? aku suke ble mreke ekot step aku... tpy bukan meniru care aku... errmmm... aku ta pham knpe mesty perlu bersaing dgn korng =,=? who cares?????? lantak korng la derrhhh.... aku chill sajerh!
ermm... bagi sape sapew yg rase aku da ta mcm dlu??? kau pkr la sndiri ukeyh,, setiap perkataan yg kau ucapkan aku cube pelajarinya... aku rase aku ta perlu semua kemewahan dunia yg mcm kau nk... kite bersaudare!!! memng btl ckap kau kite kne saling menyayngi... tapi aku takkan lupe sampai mati... sekirenya aku berubah "adk mmng bukan adk akak lg" tuh yg kau ckp dan aku simpan baik2 dalam hati... aku da terima kenyataan dan aku telah beruba ke arah lebih baik wlaupn tanpa 'KS' yg smpurna... maafkan aku!!

HARI YANG CERIA!!!!! aku sayang relationship inie +,+

mood :  tersangat hppy same papa mizie :)
status : selamenya milik kami . . .



ALHAMDULILAH... syukur kpd ALLAH SWT!!!!! dapat jugak leeyasmizie berjumpa... aku sangt bahagian sekarang... apew pon yg tejadi aku milik mizie.... aku syg dia maaaa,,, 
issshhhh... ta blh belahhhh seyhhhh.... thankz papa buad ayg tersnyum ketawe!!!!!! hooorreeeyy
thankz jgak for chocolate tuh.... :) hihihihihihi

hahahaha
mamam cokolat sampai lebam!!!
urrmmm... sayng sngat same papa mizie!!!
love you more n more dear
................




SAMPAI HATI KAU ! ! ! ! ! !

mood: aku twu tuh kau dan aku ta buleyh terima itu..
status: masih saling menyakiti????? 



Assalamualaikum''
aku tersangat yakin itu kau??? apew lagi yg kau nk dari aku??? antare kite dah selesai dan ta perlu kau cari twu pasal aku lagi... tapi kenape dalam diam kau cube menyakitkan hati aku??? kenape bukan kau sendiri yg bersuare =,=? kau takut??? mane pegi keranian kau??? napew gune batu loncatan utk sakitkan hati aku??? makan dalam jerh >,< ... kau igt dengn gurlgurlz kau yg mlot mcm haram jadah tuh O,o! aku eran??? sOoO... soorrryy!!! aku sikit pun ta ksah sebab aku ta bdoh mcm kau... you're not entitled to punish anyone!!!!!!!!!!!!!!! pembalasan lebih kejam daripada perbutan kau kne igt tuh!!! 


Aku twu kau masih ta puas hati kenape aku tingglkan kau dlu... kau bagi kepercayaan kat aku then aku curangi kau... kau sakit hati??? aku minta putus mase kau dalam latihan PLKN n dua minggu jerh lagi kau nk balik... n sbab kawan baik kau sendiri yg rampas aku dari kau??? dan aku ta plih kau... aku memang sengaje buad kau mcm tuh... aku nk kau rase apew yg aku rase!!!! lepas kau balik kau ta cari aku... kau ta expain kt aku apew yg sebenar nyew... kau diam jerh sampai la aku twu kau buad apew kau ckap kat aku seblom kau grak... aku ta ksah berhabis utk cri twu pasal kau... aku rase kau takan buad mcm tuh... tpi kenyataan nyew semue tuh betul... iekah????? n kau cube perngkap aku dgn S? yg setiap hari seyh sayng kt aku n alwyz cerite pasal kau dgn iekah!!! mule nyew nk tngok reaksi aku n apew yg aku akn cakap... akhirnye aku twu semue permainan kau... sampai satu text pertunangan kau dengan iekah... bagi aku semue nyew da ta dew makne lagi... aku da terime apew yg dew depan mate... aku redha dgn ketentuan sang pencipta... THANKZ TO ALLAH!!!!! 


So.. apew lagi kau nk sekarang??? kenape masih adew aku dalam kepale otak kau??? 
aku benci kau!!!! aku menyesal kenal kau!!! aku bodoh bagi peluang ke2 utk kau!!!!!
please hentikan menyakiti aku!!! aku twu kau buad semue coz kau rase tercabar............
dah la AKMAL SYAFIQ ABDUL KAMAL... bgi aku, kau ta ujub lagi ~,~!!
DD THANKZ FOR EVERYTHNG
I'M HAPPY NOW!!

Dari someone Untuk LeEyA!!!~ ^,^? [menghitung hari]



mood : masih tidak menentu.. :(
status : aku punye dia tpi aku rase aku sendiri :'(


Asslamualaikum... ellow >.< !!!!!
langkah demi langakah semakin serabut kpale otak aku... exam bru jerh abis alhamdulilah syukur YA ALLAH coz 3A+ dlm tngn... aku eppy sngat.. wlaupun sabjek yg aku amek ta puaskan hati semue owg... aku twu aku blh buad :) thank all yg sport aku n study sesame n evry time bgi aku semangt!!! 
wlaupun byk krisis beberape hari nieyh aku dpat lupekan sekejap n 4cuz study tpy semue tuh still dew dlm kpale aku... waahhhh,,, aku memng ta kuat makin aku simpan makin aku jatuh.. :( nasib aku baik coz dew emma aku dpt story semua nyew same emma... pandangn emma alwyz menyebelahi aku... leeyasmizie mugkin dah ta mcm dlu... tpi aku ta leyh giveup mcm tuh jerh kn emma??aku twu leeyasmizie akan eppy satu hari nnti... aku anggap nieyh cabaran utk leeyasmizie!!!!!!pertahankan apew yg kite dah lakukan jangn berhenti selagi ia blum tamat!!!! aku percaya leeyasmizie akn bersatu dan berakhir dgn kebahagian...

[Aku Punye Dia]
- Memang betul kami masih bersame!!! ta mungkin dgn mudah kami akn terpisah wlaupun alasan nyew kami dah ta selahuan??? logik kew!!!? sakit hati ta siape twu.. terluke hati ta siape rase.. kecewa yg aku rase dia ta rase!! bodoh kew aku pertahankn hubungn nieyh? slah kew aku cube utk perbetulkan ia?? patut kew aku menahan kesedihan inie??? harus kew aku lupekan semue nyewh???? 
aku rase aku dah buad yg terbaik utk dia... 

- Lepas perkataan ta percaye tuh keluar dari mlut dia... ape yg aku buad langsung ta di hargai... twu jerh yg aku twu mlm tuh wlaupn pgi tuh exam pnting... aku ta pkr coz aku sangt keliru dgn dia... ape sebenar nyew alasan dia tuh??? semue sebab aku... aku di sayangi di rindui di kasihi dgn orng lain... salah kew itu??? bukan aku pakse mereka buad semue tuh utk aku... itu bukan slah aku :'( !!!!!!!!!!

- Aku punye dia... tpi??? dew someone nieyh alwyz hadir utk aku... alasan nyew ape yg someone nieyh buad msti ade aku dlm kple... ke mane someone pergi ade jerh yg dia beli utk aku... setiap aku yg aku buad ade jerh semangt utk aku... ape jela msti ade nasihat utk aku [song yg baru dlm blog aku nieyh dari someone utk aku] kenape someone lebih pentingkan aku daripda dia??? kenape someone lebih ingat aku daripda dia??? 

Aku Perlu Lakukan Itu !! !! !! !! =.='

Sumpah aku ta sngup derhhhh...!!!! ini ta buleyh terjadi.... oooOhhh tidak!!! please derrhhh... aku ta nak macm nieyh... btul kew apew yg aku rase nieyh??? sume nieyh buad aku ta eppy... jangan la mcm nieyh tolong laaa.... aku ta buleyh buad keputusan sekarang ... =.=! apew aku nak buad kepale otak sgt kusut nieyh!!!!!!!!!!!!!!!!apew yg korng pkr about me??? haaarrrr? APE!!!!!
comeon leeya!!!...
yupzz.. yupzz.. aku twu tuh MIZIE ta seperti dlu lgi.....
aku sedih giler pasal nieyh!!! semakin lama relationship nieyh semakin rekah...
ade satu pertanyaan mungkinkah adew......
KEBAHAGIAN DLM PERPISAHAN???


Ari nieyh mama text aku.. mulenyew aku malas nk reply coz tuh text cpy dari amirul yg ta okeyh tuh!!! tpy annn.. mama dye angap seola ola aku nieyh tergile-gilekan anak dyer! it'z okey aku twu mama ta twu pape pun !!!!aku ta sngke buleyh jadi mcm nieyh... sakit aty aku ta twu mcm mne nk terubat.. aku masih ta buleyh terme hardikan dia malam tuh , yg indah musuh semue nyew aty aku sangt terase sayunyew ,, sampai aty dia knn???aku cube utk pujuk dri aku sendiri tpi aku ta buleyh aku ta twu mcm mne... aku rase aku perlu break dgn dia n ta perlu teruskan jage perasaan owg lain n ta pyah lgi nk pkr!!!!!


[berrsaammbung coz ari hujan :( i'm very sad !!!]


sedih nyew bile aku harus memilih sendri drpd berteman???? aku twu aku buleyh mcm mne aku cleash
dgn ANIFF dlu n yg lain lain... aku kne kuatkan semangat keceriaan ta mnyebelahi aku...
nieyh bukan nyew waktu utk aku bersukeria lgi... btl ta??? sume da ta sperti dulu dan aku kecewa tntang itu...
aku perlu mulekan nyew kembali... ape pun yg jadi aku redha... aku trima dgn hati terbuke!!!!!!
aku sendri bukan bemakne aku mati.... mu
AKU RINDUKAN MEREKA!!!

AKU KECIK HATI SAME DEAR :(

sangat terase hati nieyh bile aku dan die makin ta sehaluan . . aku ta paham apew yg die nk ! susah seyh cm nieyh . . . aku ta twu apew lgi lepas nieyh antare aku dgn die mmg da la cm dulu lagi . . . sejak sejak problm same - - - - - aku jadi serbeslah nk buad somethng n skunk nieyh yg sport aku die sowng =,='
tpi ??? ??? sume nyewh da lain aku sedieyh sgt . . da la nk jumpe payah!!! >,< ask kne mrah jerh dgn die sampai ble seyh nk terus mcm nieyh ? ? ? aku pnad aaaarrhh dgn perangai die . . . . aku mmg ta sukew perngai panas baran die tuh . . . tpi napew dgn die aku blh tahan n teruskan relationship nieyh . . .?
因为我还是爱他,他需要一个机会!!!!
PERLUKAH???
...AKU SENDIRI...

mood : TA MENGERTI
status : RASA INGIN SENDIRI

rindu same blog leeya!!!!!

 mood : sakit hty same mereka berdua!!!
status : aku masih punya dia!! THANK TO ALLAH


ASSALAMUALAIKUM???
ellow guyz.. many trablemz this week.. aku bhusan dgn perangai meredu berdua yg ego.. aku yg ta bersalah trut dapat kesan nyew... cm da bguz sangt jerh jdi pompuan cm tuh... issshhh sh_a_ kau black!!!!!
sengaje cari poin dgn aku.... aku msalah nk fkir pasal kau bukan dapat pape pon ann.. lantak kau la pompuan!! pandai pandai laaa nk hidup!!!! jangan harap sesuatu yg ta mungkin lepas niew!!!
i do not hate you..!!!
but you who make me hate you...!!! right?????

hueerrmmm... aku mau exam next week so, kne study!!!! study!!!!! n study!!!!!!! aku harap dapt menjawab dgn enjoy n apew yg aku 4cuz kuar!!!! i can do!!!! inshALLAH... this week aku kne balek kulai n dew clebretion befdayz party nana... hurrmmmmm... aku kne kuat ann semangat utk jmpe sesorng... aku twu msty susah nk ckap bermesre macm dlu.. skrng nieyh pun aku jarang berhubung dgn dia.. emma "ckap buad bdoh jerh... dia tnyew jawab sepatah jerh" =) heheheheh pandai btul makcik tuh mengajar aku.....

SHAYUNKKKK EMMA or real name NURUL AMALINA....
3 year!! persahabatan aku terjaling dgn emma... hahahahaha... sngt eppy meyh!!!!!
kami saling syg menyayangi jgn jlezz yerrhhh... anniversary kite uwg pun same...
emma ta same cm yg lain dia cumel sgt meyh tpy aku lgi cumel hehheeeehehe +,+ emma spcialz gler dia yg terbaik antre yg terbaik!!!!! aku bersyukur sbab dpt mmbe dgn dia n enjoy same same!!!!
hope leeya n emma fwend sampai bile bile n ta mo dew problemz!!!!!!

DADDY : I MISS YOU gler gler... tpy you yg gler,,, hehehe >.< capek dewh!
                         




  





          

tersangat chumot!!!!! hanye tinggal KENANGAN!!










hurrrmmm.. kebhusanan melanderrrrrrrrhh!!!

mood: no fun anymore!!!!!


ellow guyz~ 
aku rndu sama kekawan aku... hurmmm,,, lambat rase nyew nk tngu hari isnin!!!!!!! dorng jelarh tmpat tuk aku luahkan sume nyew!!! ta sabar mahu kew school jumpew same mereka semua...
dengan dorng aku rase eppy tpy lepas apew yg jadi dua tiga hari lepas aku ta twu nk buad apew seyh!!!!! sume da ta sprti yg aku inginkan!!!! betul aku ta kuat klau ta dew dorng n mizie bersame dgn aku.... pade saat aku perlukan seseorng utk dngar semua cerita n masalah aku... hanye mereka yg sedia pinjamkan telinga!!! hahahahaha:D... aku harap persahabatan aku kekal buad selamanye.... mia..faz..mieyra..emma..a'fah..dinie..kiela.. aku shayunk kowng dewh!!!!!!!thank for everythng dear~-~
huhuhuhuhuuu....
itu mmg betul!!
tpy??
i must study ..
I promise mizie
I have learned in my life!!!

aku ingin sendiri !! !! !!

aku sangat tension siot!!!!!!!
ta twu mau buad apew seyh.. duduk d rumah n adap ma book!!! study... study... n study... sajerh!!
study la smpai lebam!! tpy an aku dah mule ngtok adap book.. mamam cokolat buleyh hilangkan segalenye... cume bende tuh jerh penymbuhnye... ta kisah la owg nk ckp aku chubby kew tembam kew???? ade aku kisah??? hahahahaaaa... yg penting aku eppy!!! tpy skunk nieyh sume da beruba meyh... aku nk ketawe mcm dulu pun msty teringat 1 massge!!!!! hurrrmmmm... muke yg lawa pun buleyh jadi buruk maa... tersangt ta adil sume nieyh!!! ta kan la sbab massge sume nyew kne jadi mcm niew????? huh~ capek dewh!!!
apa pun ta buleyh skunk niew!!!!! yg buad aku lagi tension ialah tiade lagi ape yg aku perlukan tiap hari...
teruk seyh kali niew... duit belanjer pun da ta dew!!! sape nk bagi aku duit lepas nieyh??? aku nk kjer msty bnyak pembangkang... betul ta????? isshhh... jadual harian lagi laaaaa... langsung ta dew mase dgn mmber mengiler aku!!!!! haaaarrrrrr nieyh ta adil la MUMMY!!!!!!!!!!!!! issshhhh,,
ape seyh kejam giler............... ape pun ta buleyh!! kngkadang 我厌倦了这种生活!!! 为什么必须有悲伤幸福吗?
我可以了解更多







kenapa?kenapa?kenapa?

mood: rase ingin mati...................

Asslamualiakum??
seawal jam 7.45am aku terjage hari niew.. dgn perasaan ceria aku saipkan sume kerja rumah yg ade..
abis sidai kain aku mandi then melayan karena anak anak aku.. rio rendah rumah di buad nyew sgt sweet..
dalam mase yg same HP N70 berbunyi mule nyew aku mlas nk tgk ! enta text dari sapew laa tuh .. lastly aku tgk jagak hp tuh..lepas jerh aku bace text tuh dgn tibe-tibe air mate mengalir n reply text tuh dgn selambe!!
ta twu apew yg aku tulis aku bace buad kew dua kali nyew,, rupe nyew aku ta abis bace text tuh!!!!!!
satu text yg aku dapat hari niew btul btul buad aku terase hati, sbab melibatkan maruah aku,,,
terlalu kejam pengirim text tuh......... herrrrrm niew la yg aku ta nk!! sbb aku buad text copy dgn mizie.. da pasti text tuh msty sampai kt dye,, aku ta twu nk buad ape.. aku terus call mizie tpy aku ta mampu bekate-kate wlaupun sepatah!!!!! hanye terus tangisan.. mizie twu aku takan bersuase then dye suwo aku strat text n stroy sume nyew,,, tpy aku tetap berdegil diamkan diri.. menaip messag dalm kedaan tertanye tanye apew salah aku dgn pngirim text tuh ... aia mate terus mengalir mengenangkan nasib aku lepas niew!!!!!!
setiap ape yg aku rase hanye ALLAH dan aku yg twu,, tpy mizie ta putus asa tuk pakse aku story perkare sebenar... knepa sume niew terjadi YA ALLAH??? ape yg telah aku lakukan??? rase nyew sakit dgn penghinaan pengirim text tuh.. betul kew kate pengirim tuh??? aku dah beruba?? aku ta seperti dlu ?? 
sbb mizie kew aku mcm niew?? salah kew aku menyayangi dye?? hanye dye yg nk dgr rintihan aku..
aku ta paham kenape pengirim tuh buad aku mcm niew.. 
YA ALLAH aku mohon dengari lah aku ya ALLAH.. aku da terlalu sakit dgn sume niew
YA ALLAH lindungi lah aku keluarge ku dan insan insan yg menyayangi aku.. jangan lah KAU berikan 
kami kesakitan,, YA ALLAH?????? aku merayu dgn MU perbaiki lah hubungn aku dan kakak ku!!!! jika sume niew berpunce dari KESILAPAN aku... aku mohon seribu kemaafan darinye YA ALLAH...



...................................................................................................




sampai hati ------ !!!!!!!!!
bukan kau jerh yg kcwe.. aku turut same terluke!! thankz utk sume nyew!!!
aku akn buktikan ape yg kau ckp tuh sume ta btul!!!!! aku ta nk jadi mcm kau!!!
aku ta nk ikot jejak langkah kau!!! aku akan berusaha sendiri,, aku akan lakukan sume nyew sendiri,,
 aku takan susahkan kau lagi,, aku takan mntk pertolongan kau lagi,, biar aku menangis sendiri,,
"AKU MEMENG SUSAH DGR CAKAP!!! 
AKU MEMANG MANJE!!! 
AKU TWU AKU HANYE MENYUSAHKAN KAU!!! 
TAPI AKU TA PENAH MINTA SUME NYE DARI KAU!!!"
TERIMA KASIH BANYAK BANYAK AKU HARGAI TEXT TUH!!!
AKU CUBE TERIMA APA YG KAU KATAKAN!!!
AKU MEMNG TA LAYAK JADI ADIK KAU BETUL TA ?????



apa pun yang terjadi aku tetap shayunk dia!!!!


Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku
Baik baik sayang ada aku untukmu



Aku akan selalu
Menjaga dan mencintaimu
Aku janji padamu
Takkan menduakanmu

Dan takkan terulang lagi
Silapku yang dulu
Meninggalkanmu
Untuk kedua kali takkan berlaku

satu lagi cabaran utk aku!

mood:dalam kesedihan dan kesakitan!!!!


Asalamualaikum every one!!!
"tidak ku pinta lahir kew dunia bukan ku pinta kasih dan manja bukan ku rayu bantu simpati "
aku twu hidup cume sekali kt dunie niew.. aku hargai ape yg ALLAH takdirkan utk kehidupan aku..
namun aku manusia biase yg ta terlepas dari melakukan dose..setiap nafas yg dihembus aku memikirkannya.. ape yg akan terjadi dan ape yg harus aku lakukan..
aku menyalahkan sebuah erti???? hrmmmm.. dan itu amat mnyakitkan! penad aku pkir sume nieyh!!!!!
lastly, aku nk ckp mmg aku ta paham dgn sume nieyh! knpew text message dari ------ buad aku rase geram! then aku msty kne twu sume nieyh msty dew sbab! aku kne kuat!! aku kne tabah harungi perjalanan hidup aku masih jauh yg aku sndiri ta twu kew mane perlu aku tuju! sabar leeya!! sabaaaaarrr!
hope ALLAH memberkati ape yg aku mahukan! 
amin..................

for:EN.MIZIE!!
d.. mi shayunk d..
mi harap kte dapat mulekan
sesuatu yg baru dan yg ter indah!!
i luv u